usp-check  ​Familieejet siden 1988

usp-check  Maler med høj præcision

usp-check  Levering til aftalt tid og pris

Stolte tømrer traditioner​

Vi er grundlagt som et fagprofessionelt firma med stor respekt for tømrer faget med ærlige og stolte traditioner. 

Vores tømrer bygger på tillid

paintstroke-1

​Uden at rødme kan vi sige, at den faglige ekspertise og evnen samt viljen til altid at levere et ærligt, professionelt stykke håndværk er i helt top hos Bæveren Aps., både til store og små projekter i Hørsholm.​

Tømrer – det stærke hold i Hørsholm

Bæveren Aps er dit stærke hold. Vi har de faglige kompetencer, den professionelle indstilling og det rigtige værktøj. 

Vi står klar til at løse alt inden for tømrer arbejde og totalentreprise, både for store eller små projekter. Uanset hvilken type af ombygning, tilbygning, tagarbejde, tømrer og malerarbejde, som dit projekt indeholder, som privatperson eller i virksomheden, så er vi klar. De spændende udfordringer, hvor koordination er vigtig, er netop vores levebrød i Hørsholm.

Tømrer og totalentreprise

Vi kan det hele inden for tømrer- og snedkeropgaver, fagentrepriser, renovering af bl.a. loft, tag, vinduer, køkkener, gulve, inventar og næsten alt andet. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Lad os rådgive dig og give dig et uforpligtende tilbud. Vi har gennem årene løst masser af tømrer opgaver for private boligejere og virksomheder. Vi lever af tilfredse kunder, og er glade, når vores entrepriser, byggekvalitet, pris og gennemførelse går op i en højere enhed med dig som en tilfreds kunde i Hørsholm.

Få udført dit male- eller byggeprojekt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tag os ind tidligst muligt, når du overvejer en tømrer

I hver entreprise i Hørsholm sammensætter vi vores ydelser til dit tømrer projekt, så det passer ind i dine eller din virksomheds behov. Hele byggesagen håndterer vi på en enkel og let overskuelig måde. 

Du skal ikke ud og søge forskellige håndværkere til hverken malerarbejde, gulvafslibning eller andet, da vi selv har det meste, og derfor selv kan koordinere bl.a. tømrer og snedker arbejdet. Vi vil gerne bidrage bedst muligt til at sikre dit projekts kvalitet, terminer og økonomi. 

Kontakt os tidligst muligt i dit projekt, så vi er med helt fra starten. Du vil aldrig fortryde at du valgte Bæveren Aps.

Kvalitetssikring i tømrer arbejdet

Det vigtigste for både dig og for os – i alle typer af tømrer opgaver i Hørsholm er – udover en ærlig økonomi og en realistisk tidsplan – den rette kvalitetssikring. Vi kender byggestandarderne og sikrer overholdelse af alle gældende regelsæt på området. Det sikrer dig, og det sikrer holdbarheden af de projekter, som vi gerne vil stå inde for. Vi lever af vores gode omdømme.

Vores arbejde – din tilfredshed

Vi arbejder kun for vores kunder. Så din tilfredshed med vores tømrer arbejde er styrende i alt, hvad vi foretager os. Kun på den måde kan vi opretholde vores gode omdømme og professionelle stolthed. Kontakt os, og lad os gøre dit projekt eller problem til vores udfordring som tømrer i Hørsholm.

​Har du et projekt på tegnebrættet, ​som du ikke kan komme videre med?

- Bare rolig, vi har din ryg.

Kontakt os

BÆVEREN ApS 

Høgevej 4, 2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 77 27

E-mail: baeveren@baeveren.dk

CVR: 11975046

fb Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: Lukket

Mails besvares hurtigst muligt.

byg_garanti_rgb