usp-check  ​Familieejet siden 1988

usp-check  Maler med høj præcision

usp-check  Levering til aftalt tid og pris

​Skal gulvet slibes eller høvles?

Så er du kommet til det rette sted! Vi udfører slibning og afhøvling til aftalt tid, hver gang.

Gulvafslibning og gulvafhøvling i boligen​

paintstroke-2

Er børnene flyttet hjemmefra? Ser gulvene derhjemme lidt slidte ud? Er der steder, hvor belastningen har været hård igennem årene? Får du ligefrem splinter i sokkerne, når du går visse steder? Det kan være i gangen eller lige foran køkkenet. Så bør du overveje at få en gulvafslibning og gulvafhøvling, uanset om du bor i Hørsholm eller et andet sted i hovedstadsområdet. 

Trægulve tegner dit hjem og din virksomhed. De skal være glatte, også selv om de har en rustik overflade. Alle typer af gulvafslibning og gulvafhøvling kan naturligvis tilpasses dit behov, dit hjem eller din virksomhed. Når vi har afhøvlet og slebet dine gulve, så fremstår de flotte og slidstærke samtidig med, at vi gør dem modstandsdygtige og rengøringsvenlige i årene, der kommer.​

Du kan også læse mere om vores malermester her og totalentreprise her.

Få udført dit male- eller byggeprojekt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Konkurrencedygtige priser – Gulvafslibning og gulvafhøvling

Hos baeveren.dk ved vi, at der er stor konkurrence på gulvafslibning og gulvafhøvling også i Hørsholm. Derfor har vi oparbejdet en virksomhed, der kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser, men samtidig satser på at kvalitet er afgørende for vores kunder. Man får jo ikke slebet sine gulve hver dag. Så både pris og kvalitet skal være i orden. Det er hvad vi forstår som en konkurrencedygtig pris for gulvafslibning og gulvafhøvling. 

Hvis det gøres rigtigt fra starten, bliver det billigere i længden, når resultatet er holdbart. Derfor er Bæveren den ideelle løsning for de fleste i Hørsholm, der søger gulvafslibning og gulvafhøvling. Lad os derfor komme til dig med et tilbud. Vi er også det perfekte valg, hvis du ønsker at fremhæve et unikt gulvdesign, der rammer din ejendoms farver og design.

Når boligen skal sælges, så kan gulvafslibning og gulvafhøvling være en god løsning

I Hørsholm udfører vi ofte gulvafslibning og gulvafhøvling for kunder, der er ved at sælge deres bolig. Vores erfaring betyder, at de både sparer penge, og får en højere pris for deres bolig. Lad os rådgive dig om dine muligheder. Vi kan helt sikkert finde en både teknisk og økonomisk forsvarlig løsning, der passer perfekt ind i din bolig, uanset om du står for at sælge eller har købt. 

Hvis du lige har købt, så kan det være en god ide at overveje en gulvafslibning og gulvafhøvling inden du flytter ind i en bolig eller en virksomhed i Hørsholm. Her kan vi give dig et rigtig godt tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling.

Jo flere kvadratmeter, jo billigere

Vores gulvafslibning og gulvafhøvling bliver billigere jo flere kvadratmeter, du skal have gulvafslibning og gulvafhøvling på. Store flader med få hjørner og kanter er f.eks. lettere at arbejde med. Tal med vores rådgivere om dit gulv, dine behov og dine forventninger. Vi er altid klar til de mest udfordrende opgaver.

Nemt og hurtigt

Vores professionelle teams af fagfolk kan typisk håndtere en opgave med gulvafslibning og gulvafhøvling på kort tid. Det er altid erfaring, det rigtige grej og fagfolk, der gør en forskel. Lad os vise dig at vi kan, hurtigt og effektivt, til fornuftige priser og den rette kvalitet. Til sammenligning, er gulvafslibning og gulvafhøvling ofte en langt billigere løsning end at lægge helt nyt gulv, men det rådgiver vi dig naturligvis om.

​Har du et projekt på tegnebrættet, ​som du ikke kan komme videre med?

- Bare rolig, vi har din ryg.

Kontakt os

BÆVEREN ApS 

Høgevej 4, 2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 77 27

E-mail: baeveren@baeveren.dk

CVR: 11975046

fb Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: Lukket

Mails besvares hurtigst muligt.

byg_garanti_rgb