usp-check  ​Familieejet siden 1988

usp-check  Maler med høj præcision

usp-check  Levering til aftalt tid og pris

​Vi er de specialister, du søger

Uanset om det handler om gulvbelægning, malerarbejde, tømrer- og snedkeropgaver, så er Bæveren ApS din total totalentreprenør

Professionel totalentreprise i Nordsjælland

paintstroke-1

Skal du bruge hjælp til totalentreprise, og bor du nær Hørsholm, Birkerød, Holte eller et andet sted i Nordsjælland? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Bæveren er din totalentreprenør – uanset om det er ​taget ​der skal laves, du skal bygge om eller din carport skal udvides. Så lad os koble det hele sammen for dig. God rådgivning og perfektion er vores varemærke.

Vi er et familiedrevet firma, der har stolte traditioner og lever af tilfredse kunder. Du er derfor altid i helt trygge hænder, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Nyt hus eller nyt badeværelse? Vi er dine specialister

Uanset om det gælder tømrerarbejde, malerarbejde eller gulvarbejde, er vi din totalentreprenør. Vi tilbyder hjælp inden for mange grene, herunder:

 • Tilbygning
 • Gulvarbejde
 • ​Vinduer og døre
 • ​Køkken
 • ​Badeværelse
 • ​Vinterhave
 • Udestue

 • ​Carport
 • Tagarbejde
 • ​Renovering af hus
 • Malerarbejde
 • ​Mange andre former for totalentreprise og hovedentreprise

Det er os, der sætter projektet sammen til en helhed. De mange års erfaring betyder, at vi ved præcist hvad vi har med at gøre. Det betyder også, at vi tilbyder hjælp til alle dele af din entreprise. Så har du brug for et tilbud og rådgivning om dit byggeprojekt, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.​

Få udført dit male- eller byggeprojekt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise med garanti for et tilfredsstillende resultat

Udover totalentreprise tilbyder vi også hjælp til mindre opgaver som for eksempel professionel opfriskning af dit gamle gulv. Med moderne udstyr og faguddannede medarbejdere udfører vi altid arbejdet til din tilfredshed.

Vi råder over et team af professionelle fagfolk, der løbende holder sig ajour med de nyeste teknikker inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde, malerarbejde og gulvarbejde. Vi kan derfor håndtere alle projekter som en individuel totalentreprise, hvor du kender både kvalitet, pris og tidsramme inden arbejdet går i gang.

Vejledende priser følges altid op af et konkret tilbud

Der kan være overraskelser undervejs i ethvert projekt. De overraskelser forsøger vi altid at undgå. Vi arbejder derfor ud fra vejledende priser, men de følges naturligvis op af konkrete tilbud. Du kan derfor trygt kontakte os og fortælle om dit projekt, så kan du orientere dig før vi rådgiver. Vi kender hele området og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Det er vigtigt for os, at kvalitet og økonomi er afstemt inden vi går i gang med arbejdet. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for totalentreprise på telefon 45 86 77 27 eller e-mail baeveren@baeveren.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi retur hurtigst muligt.

​Har du et projekt på tegnebrættet, ​som du ikke kan komme videre med?

- Bare rolig, vi har din ryg.

Kontakt os

BÆVEREN ApS 

Høgevej 4, 2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 77 27

E-mail: baeveren@baeveren.dk

CVR: 11975046

fb Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: Lukket

Mails besvares hurtigst muligt.

byg_garanti_rgb